top of page

BANTUAN MUSIM SEJUK

PALESTIN, JORDAN, GAZA, YAMAN, SYRIA, IRAQ, AFGHANISTAN, PAKISTAN, BANGLADESH

Selamatkan nyawa ribuan rakyat yang memerlukan bantuan pada musim sejuk ini.
GER02661.jpg

MUSIM SEJUK UNTUK SEBAHAGIAN ORANG ADALAH BAHAGIA

NAMUN UNTUK SEBAHAGIAN YANG LAIN ADALAH DERITA

Musim sejuk yang melanda pada setiap hujung tahun merupakan sebuah mimpi ngeri bagi penduduk di negara-negara yang terkesan. Musim sejuk merupakan sebuah penderitaan yang sememangnya menguji ketabahan dan ketahanan mereka. Apabila suhu semakin menurun dan bekalan keperluan asas semakin berkurangan, situasi ini merupakan sebuah pertempuran antara hidup atau mati.

 

Musim sejuk memberi impak yang negatif seperti ketiadaan tempat tinggal, pakaian musim sejuk, alat pemanas dan bahan api untuk memasak. Situasi ini menyukarkan mereka untuk meneruskan kehidupan.

 

Antara bantuan keperluan asas yang diperlukan ialah bekalan makanan, makanan panas, pakaian musim sejuk, kit perlindungan musim sejuk dan alat pemanas.

 

Sumbangan anda membantu kami untuk meneruskan kerja-kerja kemanusiaan musim sejuk. Derma ini bukan hanya sekadar transaksi kewangan; ia merupakan komitmen beserta belas kasihan, empati dan perpaduan. Setiap sumbangan menjadi sebuah harapan bagi mereka yang sedang berjuang, usaha ini juga untuk memastikan mereka sedar bahawa mereka tidak keseorangan dalam pertempuran ini. Sebanyak RM500,000.00 diperlukan untuk Bantuan Musim Sejuk ini.

W-Harga.png

MENDERMA SEKARANG DAN SELAMATKAN NYAWA

bottom of page