top of page

CARE FOR ORPHANS

Umrah For Orphans

Hantar anak yatim Palestin untuk umrah dan dapatkan pahala yang tidak terkira.
327881942_3495284780732486_8141717467992442147_n.jpg

Umrah For Orphans

Bolehkah anda bayangkan ganjaran menghantar anak yatim ke Umrah?

Anda boleh membantu kami mengubahnya menjadi kenyataan dengan menyumbang seberapa banyak yang anda boleh untuk mendapatkan ganjaran ini.

Ini lebih daripada sekadar menghantar Anak Yatim ke Umrah, ia adalah program yang dicipta untuk membantu penyembuhan mental dan rohani kanak-kanak yang telah membesar dalam apa-apa selain peperangan.


Perjalanan ini boleh menjadi satu perjalanan yang akan mengubah hidup mereka selama-lamanya. Ini adalah kanak-kanak yang tidak berkewarganegaraan, yang pada masa akan datang mungkin tidak mempunyai peluang untuk mengembara.

Satu Perjalanan Pendidikan dan Rohaniah.

- Dengan hanya RM 3000 anda boleh membantu mengubah kehidupan seorang anak yatim. Bayangkan kanak-kanak itu berdiri di hadapan Kaabah dan berdoa untuk anda. Anda juga boleh membantu dengan menderma apa-apa jumlah yang selesa untuk anda.

- Berikan senyuman kepada mereka yang merasa kesepian dalam hidup tanpa ibu bapa. Tunjukkan kepada mereka bahawa anda mengambil berat. Beri mereka pengalaman yang tidak dapat dilupakan. 

- Mereka akan menyimpan ingatan ini dalam hati mereka sepanjang hayat mereka. Mereka akan memberi anda doa yang tidak ternilai.

Ini merupakan perjalanan rohani yang akan membantu mereka sembuh daripada trauma psikologi yang terpaksa mereka alami pada usia yang begitu muda.

CARA LAIN ANDA BOLEH MENDERMA

Umrah Untuk Anak Yatim

 Menderma secara selamat dalam talian di laman web kami. Kami menawarkan gerbang pembayaran yang selamat dan disulitkan sepenuhnya:

Paypal, Debit atau Kad Kredit

Bank Transfer.png

PEMINDAHAN BANK

Yayasan Global Ehsan Malaysia 

Maybank : 5511-3755-0534

Hantar butiran melalui email :  

info@global-ehsan-relief.org.my

Cheque.png

CEK

 Yayasan Global Ehsan Malaysia 

Hantar Cek ke :
 21, Jalan Geroda 2/1, Larkin Jaya
80350 Johor Bahru, Johor  

Cash N Nets.png

TUNAI/KAD

 Waktu Pejabat:

Isnin - Jumaat : 9AM - 5PM

Sabtu - Ahad : Tutup

Cuti Umum : Tutup

bottom of page